Lega Art Ltd.: Нашите продукти
Switch language
   

Нашите продукти


 Лега арт ЕООД винаги е целило осигуряването на полезна, точна и бърза информация за своите клиенти не само при преките ни контакти, но и чрез глобалната мрежа. По тази причина дружеството от години поддържа уеб-сайт, в който освен общата информация за нас, за услугите, екипа и полезни връзки, могат да бъдат намерени и отговорите на редица въпроси, касаещи правната уредба в българското законодателство, регулираща осъществяването на стопанска дейност в страната. Тази информация под формата на кратки статии, разяснения и отговори на въпроси напълно безплатно е в услуга на нашите настоящи и бъдещи клиенти посетили сайта ни.
Обзорът на законодателството, написан на разбираем език и обединен в модула Он-лайн консултант - продукт разработен изцяло от нашите специалисти, се предоставя на три езика - български, руски и английски - както и целият сайт на дружеството, и се обновява периодично съобразно по-значителните законодателни промени.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  От есента на 2009 г. Лега арт разработи и внедри за своите клиенти нов продукт за архивиране, поддръжка и управление на цялостната документация на дружествата в интернет среда по класификационни признаци и принципи на организация, позволяващи бърз, сигурен и непрекъснат достъп до основната правна, търговска и финансова документация на всяка компания, защитен с протокол с ниво на сигурност SSL v.3 (банково ниво на сигурност).
Продуктът „Лега арт он-лайн административен офис" се предлага безплатно на нашите постоянни клиенти и неограниченото му ползване 24 ч. в денонощието, поддръжката и неговата актуализация са включени в цената на месечното абонаментно обслужване. Сигурността на информацията, освен с високото ниво на защита, е осигурена и с различни нива на достъп. С този иновативен продукт Лега арт направи още една крачка към съкращаване и опростяване на процедурите по управление на документооборота на своите клиенти, пестенето на време и оптимизацията на управленските разходи.


ЗаглавиеПриватизация на приватизацията
Година след като в края на предишния си мандат като премиер Бойко Борисов обяви, че се кани да "реви ...


Повече...Продажбите на електромобили в света скочиха със 63%
Продажбите на електрически автомобили през третото тримесечие на годината са скочили със 63% в срав ...


Повече...

Повече...Георги Колев бе удостоен със "златен знак" за вярна служба във ВАС
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет награди отиващия си шеф на Върховния административен съд ...
НАП призна, че е имало предложение за данъчни проверки на неудобни съдии
Шефката в дирекция НАП - Бургас Пенка Жекова е поискала срещу неудобни съдии от Бургаския администра ...
Адв. Георги Атанасов: Приватизационните проверки ще са друг инструмент за тормоз над другомислещите
  "По смисленост това предложение не се отличава много от предходната смахната идея на ГЕРБ и д ...


Повече...