Lega Art Ltd.: Нашите продукти
Switch language
   

Нашите продукти


 Лега арт ЕООД винаги е целило осигуряването на полезна, точна и бърза информация за своите клиенти не само при преките ни контакти, но и чрез глобалната мрежа. По тази причина дружеството от години поддържа уеб-сайт, в който освен общата информация за нас, за услугите, екипа и полезни връзки, могат да бъдат намерени и отговорите на редица въпроси, касаещи правната уредба в българското законодателство, регулираща осъществяването на стопанска дейност в страната. Тази информация под формата на кратки статии, разяснения и отговори на въпроси напълно безплатно е в услуга на нашите настоящи и бъдещи клиенти посетили сайта ни.
Обзорът на законодателството, написан на разбираем език и обединен в модула Он-лайн консултант - продукт разработен изцяло от нашите специалисти, се предоставя на три езика - български, руски и английски - както и целият сайт на дружеството, и се обновява периодично съобразно по-значителните законодателни промени.
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  От есента на 2009 г. Лега арт разработи и внедри за своите клиенти нов продукт за архивиране, поддръжка и управление на цялостната документация на дружествата в интернет среда по класификационни признаци и принципи на организация, позволяващи бърз, сигурен и непрекъснат достъп до основната правна, търговска и финансова документация на всяка компания, защитен с протокол с ниво на сигурност SSL v.3 (банково ниво на сигурност).
Продуктът „Лега арт он-лайн административен офис" се предлага безплатно на нашите постоянни клиенти и неограниченото му ползване 24 ч. в денонощието, поддръжката и неговата актуализация са включени в цената на месечното абонаментно обслужване. Сигурността на информацията, освен с високото ниво на защита, е осигурена и с различни нива на достъп. С този иновативен продукт Лега арт направи още една крачка към съкращаване и опростяване на процедурите по управление на документооборота на своите клиенти, пестенето на време и оптимизацията на управленските разходи.


ЗаглавиеБрюкселският Макиавели поема администрацията на Европейската комисия
Често определян като сив кардинал, Мартин Селмайер, шефът на кабинета на председателя на Европейскат ...


Повече...Работодателите отменят планирания протест заради "далавери" в енергетиката
Асоциацията на организациите на работодателите в България отменя насрочения за 28 февруари протест ...


Повече...

Повече...

Повече...