Lega Art Ltd.: Нови услуги улесняват правенето на бизнес в България.
Switch language
   
ное 12
четвъртък, 12 ноември 2009
Новаторски решения, които улесняват правенето на бизнес в България,
пусна българската компания за правни и бизнес-консултации Лега Арт.

Дружеството стартира онлайн консултант, който представя напълно
безплатно и на три езика (български, руски и английски) в обновения
сайт на дружеството – www.lega-art.com отговорите на редица въпроси в
българското законодателство, свързани с регулирането и осъществяването
на стопанска дейност в страната.Информацията, под формата на кратки статии, отговори на въпроси и разяснения е представена в лесна за ориентиране структура, на разбираем език и се обновява периодично, следвайки промените в нормативната уредба. Онлайн консултантът е изключително полезен за чуждестранни компании, които търсят бърз начин да се ориентират в българската правна уредба.

Уникален за България продукт е и Онлайн Административният офис, с който се организира, поддръжа и архивира в интернет среда цялостната документация на дружествата - клиенти на компанията по начин, който позволява бърз, сигурен и непрекъснат достъп до основната правна, търговска и финансова документация, обработвана и съхранявана от Лега Арт.


Нивото на сигурност е SSL v3/TSL, което е ниво на защита, ползващо 264-битов криптиращ код и представлява най-модерния достъпен в момента за граждански цели начин за осигуряване на сигурността на съхранението и преноса на информация, дори все още невъведен изцяло от банките. Услугата е безплатна за клиентите на фирмата, които имат достъп до своята документация и бази данни от всяка точка на света благодарение на непрекъснатата поддръжка и обновяване, осъществявани от Лега арт.


Лега арт стартира и услуги за българския бизнес при подготовка на инвестиционни проекти, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз, насочени не само към съдействие при изготвяне и подаване на формите за кандидатстване, а към комплексен и високоефективен подход при предоставяне на консултантски услуги свързани с особеностите при осъществяването, реализацията и отчитането на проектите спечелили такова финансиране, които дейности според Лега арт са най-уязвимото място при усвояването на Евро-фондовете.


Предстои компанията да представи на българския бизнес, както и на чуждестранните инвеститори с интереси в областта специално разработения „наръчник на инвеститора" - „LEGA Art reports - Обзор на условията и възможностите за инвестиции във възобновяеми енергийни източници в България".

„Лега Арт" е основана през 1998 година и специализира в предоставянето на професионални юридически и бизнес консултантски услуги за корпоративни клиенти. За компанията работят 22 високо-специализирани експерти от различни области в офисите в София и Варна.

 

Източник: news.expert.bgизглед за печат


ЗаглавиеПриватизация на приватизацията
Година след като в края на предишния си мандат като премиер Бойко Борисов обяви, че се кани да "реви ...


Повече...Продажбите на електромобили в света скочиха със 63%
Продажбите на електрически автомобили през третото тримесечие на годината са скочили със 63% в срав ...


Повече...

Повече...Георги Колев бе удостоен със "златен знак" за вярна служба във ВАС
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет награди отиващия си шеф на Върховния административен съд ...
НАП призна, че е имало предложение за данъчни проверки на неудобни съдии
Шефката в дирекция НАП - Бургас Пенка Жекова е поискала срещу неудобни съдии от Бургаския администра ...
Адв. Георги Атанасов: Приватизационните проверки ще са друг инструмент за тормоз над другомислещите
  "По смисленост това предложение не се отличава много от предходната смахната идея на ГЕРБ и д ...


Повече...